Bezoekersteller

De laatste 5 artikelen

donderdag 9 juni 2011

Nederlandse woorden verkopen niet, andijviestamppot ook niet

beverly hills liposuction
liposuction beverly hills
chicago accident lawyers

Goeie kans dat u bovenstaande woorden vandaag niet gegoogled hebt. U woont niet in Beverly Hils of Chicago. Gelukkig niet misschien. U bent gelukkig niet moddervet en u bent het niet die vindt dat die klootzak beter had moeten uitkijken alvorens hij uw bumper al te grof aantikte.

Waar gaat dit over?! Over succesvolle woorden. Waar je geld mee kan verdienen. Met AdSense van Google. Staan dit soort woorden op je website of blog, je bent geabonneerd op AdSense, en mensen klikken op je website, dan gaat de kassa rinkelen. Zo zijn er duizenden woordcombinaties die mensen blijkbaar dagelijks intypen.

Het ene woord is het andere niet. Nederlandse woorden verkopen nauwelijks. Nederlandse woorden zijn losers. Geen droog brood mee te verdienen. Ook deze weblog is geAdSensed. Kansloze missie, resulterend in een blijvend platte portemonnee. Dus Dutch don't sell.

Zou er helemaal niets te halen zijn met Nederlandse woorden? Jawel, als u (uit verveling of balorigheid*) vandaag tot in den treure op Google de volgende Nederlandse woorden intypt:

andijviestamppot vandaag graag
Knevel en Van de Brink zijn saai
Rochelle heeft al gewonnen
ik ga weer gewoon tomaten en komkommers eten
dit kabinet wil de boel aanpakken
Feyenoord heeft geen geld voor een goede spits

Dan dank ik u vriendelijk en kijk ik aan het eind van de maand nieuwsgierig naar mijn bankrekening.

*Wie reageert en legt even uit waar het woord balorigheid vandaan komt? Bal, oor?? Wie het weet mag het zeggen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten