Bezoekersteller

De laatste 5 artikelen

vrijdag 11 maart 2011

Je moet niet alles na de hand controleren

Soms verdwaal je tijdens het lezen op de regionale nieuwssite van RTV Oost, omdat ze de grijze otto willen afschaffen. Mooie 1-april-grap waarschijnlijk. Maar dan word je de reacties van de Tukkers ingezogen en dat is voor  taalgevoeligen als u en ik een waar feest. Je kunt wel huilen om het taalgebruik. Zou ik niet doen: het is een oneindige bron van vermaak. Zie de humor in beroerd geformuleerd en gespeld Nederlands.
Zomaar een greep:


andre

woensdag 9 maart 2011 20:03

waarom moest er eerst een vraag over gesteld worden. had ook gelijk gekunt. raadsleden moeten niet alles na de hand controleren

Fred

donderdag 10 maart 2011 08:00

Zo te zien sluit de nieuwe boom het fiets- en voedpad af. Klopt de draairichting wel...?

jan

woensdag 9 maart 2011 18:41

Kijk maar eens naar de jeugd die overal schijt aan hebben. Zet de ouders ernaast en je weet waar ze het vandaan hebben. Je kunt het aan de koppen al wel zien, aso's, het ma floddertype.

 Dus niet achterloos blikjes ed laten zwerven. Niemand had last van ons, en werd er dus ook nooit iets van gezegd. Ik kan nu niet in het park lopen of er zwerven wel lege blikjes ed, 

@de tijd van nu

woensdag 9 maart 2011 00:22

Da's wel érg kort door de bocht. Je wordt gewoon nageroepen zonder dat je ze scheef hebt aangekeken! Daar kan ik geen respect voor opbrengen!

(wij kijken nooit mensen op straat scheef aan, voor je het weet loop je tegen een lantaarnpaal - de blogbeheerder)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten